Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Elke woensdag is onze fysiotherapeut Linda op de club!

8-5
Elke woensdagmiddag is Linda, fysiotherapeut van onze sponsor www.cureplus.nl bij ons op de club.

Maak kennis met Linda:

Voorstellen 

Mijn naam is Linda den Bakker en ik ben werkzaam bij Cure+ Fysiotherapie Vlaardingen en Fysiotherapie Rotterdam. Ik ben een aantal jaren werkzaam als fysiotherapeut en momenteel specialiseer ik mezelf tot sportfysiotherapeut. 
Als hockeyster (bij Leonidas) weet ik hoe vervelend het kan zijn om met een blessure te lopen. Hier wil je dan zo snel mogelijk vanaf zodat je weer mee kan trainen en met de wedstrijden mee kan doen. Als sportfysiotherapeut streef ik ernaar om mensen met sportgerelateerde klachten te begeleiden zodat sporthervatting zo snel als mogelijk gerealiseerd word. De begeleiding kan plaatsvinden in de behandelkamer, de oefenzaal als ook op het hockeyveld. Het voordeel van de samenwerking tussen HC feijenoord en Cure+ is dat we door middel van directe communicatie met coaches en trainers en sportspecifieke training (op het veld) de ideale omstandigheden creĆ«ren voor een spoedig herstel. 

Het inloopspreekuur 

Heeft u een klacht of blessure? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur. De dag en het tijdstip van het inloopspreekuur worden: tijdens het veldseizoen de woensdagen van 18:00 tot 19:00. U kunt mij tijdens dit inloopspreekuur vinden in de EHBO kamer. Tijdens de winterstop ben ik niet op locatie aanwezig. Voor vragen of een afspraak kunt u mij bereiken op [email protected] 
Ook kunt u bellen naar het algemene nummer van Cure+: 010-307 20 04 en vragen naar Linda den Bakker. 

Wat kunt u verwachten? 
Tijdens én na het inloopspreekuur kan het volgende aan bod komen: 
1. Screening: de blessure bespreken en eventueel aanvullend onderzoek. 
2. Advies: soms bent u met een advies geholpen. 
3. Behandeling: mocht een behandeling nodig zijn, dan kan dit op de club zelf of, als het nodig is, op de praktijk in de Rosestraat. 
4. Communicatie trainer/coach: indien wenselijk zullen we contact met de trainer/coach onderhouden over het herstel en de prognose van de blessure
 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam