Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

SportWays hockeykamps bij HC Feijenoord

Nieuws afbeelding 15-5 Nieuw: SportWays hockeykamp op HC Feijenoord!
Dit jaar organiseren we het allereerste SportWays dagkamp bij ons op de club. In de zomervakantie van 22 t/m 24 juli 2019 kun je deelnemen aan dit unieke sportkamp. We hebben een vernieuwend hockeyprogramma voor je in petto! SportWays organiseert al meer dan 30 jaar hockeykampen voor duizenden kinderen per jaar. Niet voor niets beloven we je tijdens dit kamp dus 100% hockey, maximale progressie, onbezorgde dagen en een heleboel plezier.

Je krijgt de meest uitdagende en tegelijkertijd leukste trainingen en uiteraard ga je een heleboel leren. Deze kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen, dus je gaat gegarandeerd als een betere hockeyer naar huis! We maken onderscheid tussen Kids (5 t/m 7 jaar), YoungStars (7 t/m 9 jaar) en Juniors (10 t/m 13 jaar). Lees hier meer over de verschillen per kampcategorie. En tijdens onze kampen sta je altijd met topspelers uit de Hoofdklasse op het veld.

Wil je je inschrijven? Bekijk de volledige kamp-kalender op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/taxonomy/term/3811?utm_source=club&utm_medium=Feijenoord&utm_campaign=Q2_19  

Hockeykampen in de zomervakantie (22 t/m 24 juli 2019)
• Kids  |  5 t/m 7 jaar  |  2 / 3 dagen
• YoungStars  |  7 t/m 9 jaar  |  2 / 3 dagen
• Juniors  |  10 t/m 13 jaar  |  3 dagen

Teamkorting
Heb jij een team bij elkaar van minimaal 6 hockeyers waarmee je 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de lijst met namen en het betreffende kamp naar [email protected] en dan zorgen wij dat jullie allemaal een kortingscode van 15% ontvangen! Kijk hier voor de voorwaarden.

Er zijn voor dit kamp verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, alsmede deelnemersplekken van uit het Jeugd Sport Fonds. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Meld je nu aan voor één van deze hockeykampen via: https://nl.sportways.com/nl/taxonomy/term/3811?utm_source=club&utm_medium=Feijenoord&utm_campaign=Q2_19

SportWays hockeykampen in 2019 op HC Feijenoord
 
Bijlage

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam