Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Mededelingen Heren 1

5-11
Beste leden, ouders en andere supporters van HC Feijenoord,

allereerst willen wij jullie mededelen dat er wederom een bekerkraker op het programma staat. Aanstaande vrijdag (8 november) spelen wij tegen Waddinxveen de 3e ronde van de Silver Cup: een herhaling van de memorabele overwinning van vorig jaar. Wij gaan weer voor de winst en hopen daarbij wederom op jullie steun langs de lijn! De wedstrijd begint om 20:30 en belooft een spektakel te worden.

Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje: DE HEREN 1 TAKE OVER
Vrijdag 15 november zullen de jeugdspelers van HC Feijenoord een leuke en sportieve trainingsdag krijgen! Heren1 neemt op die dag namelijk de trainingen over om de topsporter in iedereen aan te zetten! Na de trainingen zal Heren 1 ook een lekkere, gezonde en sportieve HockeyHap verzorgen!

Dit doen ze allemaal in samenwerking met De Uithof Den Haag! WISTJEDAT: aanstaande woensdag een nationale lerarenstaking is en alle kinderen een actief dagprogramma kunnen volgen bij De Uithof, waar ze kunnen gaan skiƫn, snowboarden, schaatsen en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op https://www.deuithof.nl/event/6-nov-vrij-van-school-dag/

Tot op of naast het veld!
Hockeyclub Feijenoord Heren 1
 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam