Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

ME3: ons nieuwste team

Nieuws afbeelding 14-3
Zaterdag 11 maart was het zover: de 8 meiden van ME3 speelden hun allereerste wedstrijd in de KNHB competitie. Een beetje zenuwachtig en onwennig wandelde het team het terrein van HC Barendrecht op. Waar moeten we aanmelden? Waar is het veld? Waar is de kleedruimte? En nog belangrijker waar is de tegenstander!? ME11 van HC Barendrecht bleek ook nieuw in de competitie en moest ook even zoeken. 

Nadat de doelen waren neergezet en de meiden zich hadden opgesteld was het al gauw duidelijk dat de trainingen die ze sinds september volgen niet voor niks zijn geweest. Het team was gefocust, speelde goed over en verdedigde super. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de eerste helft en meerdere doelpunten volgden. In de tweede helft moesten de meiden even wennen aan spelen naar de andere kant maar echt in gevaar zijn ze niet geweest. 

Complimenten aan het team! Niet alleen voor de top uitslag (0-7) maar ook voor de sportiviteit richting tegenstander en de teamspirit. Goed gedaan meiden, op naar de volgende wedstrijden! 

Op de foto van links naar rechts: Rianne, Kiki, Isa, Paikia, Layana, Nadgi, Rosalie en Noortje
 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam