Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

headerbeeld website hc feijenooord familietoernooi2019.jpg

Inschrijvingsformulier HC Feijenoord

Leuk dat je je wilt inschrijven bij HC Feijenoord!

Bij HCF vinden we sportiviteit, wederzijds respect en gezelligheid belangrijk. De vereniging draait dankzij de inzet van vrijwilligers; zonder deze inzet kan HCF niet bestaan. HCF is er voor iedereen en we verwachten dan ook dat iedereen een steentje bijdraagt. 
Je kunt je via het inschrijfformulier ook als vrijwilliger aanmelden; je wordt dan niet lid en betaalt geen contributie. In het opmerkingenveld kun je aangeven waar je interesses liggen. Je kunt ook eerst contact opnemen via [email protected]

HCF kent geen ledenstop. Wel kan het zijn dat tijdens een lopende competitie niet direct aan wedstrijden kan worden deelgenomen. In dat geval word je als trainingslid gezien en zal de contributie daarop worden aangepast.

Degene die zich inschrijft dient aan te geven bekend te zijn met de volgende richtlijnen:

Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien de inschrijver jonger is dan 18 jaar, ontvangen wij ook graag telefoonnummer en e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s). 

Na het invullen van het formulier klik je op 'volgende stap' en vervolgens op 'bevestigen'. Je ontvangt dan je ingevulde inschrijfformulier per mail van de ledenadministratie; dit is een automatisch proces. Dit formulier dien je vervolgens te ondertekenen en te retourneren aan [email protected]
Let op! Pas als de ledenadministratie het ondertekende formulier heeft ontvangen, is je inschrijving verwerkt. 

Als het gaat om een inschrijving van kinderen jonger dan 18 jaar, dient het formulier ondertekend te worden door één van de ouders/verzorgers. Die kan het formulier vervolgens mailen naar de ledenadministratie, of het inleveren op de club bij onze coördinator Jeugd, Saskia Hoekveen.
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Voor jeugdleden
   
   
Financieel
   
 
   
 
   
Soort lidmaatschap
   
Overige informatie
   
   
 
   
 
Diploma's
 
HCF zou graag vernemen of je of (één van de) ouder(s)/verzorger(s) beschikt over bepaalde voor HCF relevante diploma's of certificaten.

 
   
   
   
Bevestiging
   
   
Akkoord inschrijving
 
Hierbij bevestig ik deze inschrijving en ga ik akkoord met de toekomstige contributie en, indien hierboven aangegeven, de automatische incasso. Tevens geef ik HCF toestemming om bovenstaande persoonsgegevens en de gegevens die gedurende het lidmaatschap over mij/mijn kind door HCF worden verzameld, te beheren en bewaren conform wettelijk gestelde richtlijnen.

 
   

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865