Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Inschrijfformulier HC Feijenoord

Leuk dat je je wilt inschrijven bij HC Feijenoord!

Let op! Je mag 3x proeftrainen om te kijken of je lid wil worden bij HC Feijenoord. Het inschrijfformulier vul je pas in zodra je zeker weet dat je lid wilt worden. Met het digitaal verzenden van het formulier schrijf je definitief in en ben je lid en dus ook verplicht contributie te betalen.

Verder onderschrijf je met je inschrijving het volgende:

Bij HCF vinden we sportiviteit, wederzijds respect en gezelligheid belangrijk. De vereniging draait dankzij de inzet van vrijwilligers; zonder deze inzet kan HCF niet bestaan. HCF is er voor iedereen en we verwachten dan ook dat iedereen een steentje bijdraagt. 
Je kunt je via het inschrijfformulier ook als vrijwilliger aanmelden; je wordt dan niet lid en betaalt geen contributie. In het opmerkingenveld kun je aangeven waar je interesses liggen. Voor meer informatie: [email protected]

HCF kent geen ledenstop. Wel kan het zijn dat tijdens een lopende competitie niet direct aan wedstrijden kan worden deelgenomen. In dat geval word je als trainingslid gezien en zal de contributie daarop worden aangepast.

Degene die zich inschrijft dient aan te geven bekend te zijn met de volgende richtlijnen:

Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien de inschrijver jonger is dan 18 jaar, ontvangen wij ook graag telefoonnummer en e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s). Inschrijfformulieren zonder deze laatste gegevens worden niet in behandeling genomen.

Na het invullen van het formulier klik je op 'volgende stap' en vervolgens op 'bevestigen'. Je ontvangt dan je ingevulde inschrijfformulier per mail van de ledenadministratie; dit is een automatisch proces. 

Inschrijven kan ook op de vereniging. Als het gaat om een inschrijving van kinderen jonger dan 18 jaar, dient het formulier ondertekend te worden door één van de ouders/verzorgers. Het formulier kan worden ingeleverd bij onze coördinator Jeugd, Vincent Euser. 

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Voor jeugdleden
   
   
Financieel
   
 
   
 
   
Soort lidmaatschap
   
Overige informatie
   
   
 
   
 
Diploma's
  HCF zou graag vernemen of je of (één van de) ouder(s)/verzorger(s) beschikt over bepaalde voor HCF relevante diploma's of certificaten.

 
   
   
   
Bevestiging
   
   
Akkoord inschrijving
  Hierbij bevestig ik deze inschrijving en ga ik akkoord met de toekomstige contributie en, indien hierboven aangegeven, de automatische incasso. Tevens geef ik HCF toestemming om bovenstaande persoonsgegevens en de gegevens die gedurende het lidmaatschap over mij/mijn kind door HCF worden verzameld, te beheren en bewaren conform wettelijk gestelde richtlijnen.

 
   

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865