Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Trimhockey

Lang niet meer of misschien wel nog nooit gehockeyd maar wil je toch het veld (weer) op? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Kom Trimhockeyen!


Training
Op woensdag- en donderdagavond is er trimhockeytraining van 20.00 tot 21.30 uur. Dit is een mixed groep (gemengd, met een leeftijd van 30 tot 60 jaar). Het eerste half uur wordt er gewerkt aan conditie, warming-up en basistechnieken. Het volgende half uur wordt middels diverse oefeningen geoefend op techniek, waarna het laatste half uur gebruikt wordt voor onderlinge wedstrijdjes.

Het niveau varieert van beginners tot gevorderden. De trainers passen de oefeningen aan het niveau aan. Zo nemen zij in het begin van het seizoen de echte beginners een aantal keren apart.

Wedstrijden
Drie trimhockeyteams nemen ook deel aan de trimhockeycompetitie (Rijnmondcompetitie), waarbij om de week op maandagavonden wedstrijd (thuis en uit) wordt gespeeld tegen een ander trimhockeyteam uit de regio. De Rijnmondcompetitie bestaat uit 4 poules voor gemengde teams (met minimaal 5 dames). De spelregels zijn praktisch gelijk aan de regels in de gewone competitie.
Aan het eind van het hockeyseizoen (eind juni) vindt op een vrijdagavond een afsluitend toernooi plaats waar alle teams uit de Rijnmondcompetitie elkaar treffen. Het toernooi wordt traditioneel afgesloten met een BBQ en feestavond.

Meer informatie over deze competitie is hier te vinden.


 
 

Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.