Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Club van 100

HC Feijenoord groeit en bloeit. Er zijn plannen om op allerlei fronten nog beter te presteren. Leden van de Club van 100 leveren op persoonlijke titel een extra financiƫle bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging. Omdat zij HC Feijenoord een warm hart toedragen. Word ook lid van de Club van 100 en steun HC Feijenoord.

Hoe werkt het?
Voor minimaal € 100,- per jaar bent je lid van de Club van 100. Je denkt mee over de wijze waarop de Club van 100 HC Feijenoord ondersteunt. Het streven is dat al het geld gaat naar zichtbare kwaliteitsverbetering. De Club van 100 maakt dus concrete projecten mogelijk. Jaarlijks organiseert het bestuur een bijeenkomst met alle Club van 100-leden om de koers te bepalen.

Wat krijg je ervoor terug?
Uiteraard grote dankbaarheid vanuit de vereniging. En je naam krijgt een plekje op een wand van het clubhuis. Bovendien ontvangen leden een uitnodiging voor alle evenementen die de sponsorcommissie organiseert.

Meer weten?
Wil je meer weten over de Club van 100 of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Bedrijven die interesse hebben in een bijdrage aan onze club kunnen ook contact opnemen met de sponsorcommissie via dit e-mailadres. 

Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.