Hockeyclub Feijenoord

hockey voor iedereen

headerclubhuis2018.jpg

HC Feijenoord

Wat in 2010 begon met een paar sticks in een kliko op het Afrikaanderplein en de tijdelijke locatie aan de Laan op zuid, is inmiddels uitgegroeid tot een hockeyclub met ruim 300 leden aan de Buitendijk (Sportpark Olympia) te Rotterdam.

Kinderen van Rotterdam-Zuid beoefenen er een sport die voor veel van hen tot voor kort onbekend of ontoegankelijk was. De 'elitaire' hockeysport heeft zo op Zuid, met een ledenbestand dat net zo divers is als de bevolkingssamenstelling, een heel andere uitstraling gekregen.

Studenten en volwassenen weten HC Feijenoord inmiddels ook te vinden. HC Feijenoord telt op dit moment ruim 30 trimhockeyers en heeft 3 dames teams en 2 heren teams. En er kunnen altijd teams bij. Want iedereen kan hockeyen bij HC Feijenoord.Lid worden?

Lid worden kan door het inschrijfformulier te vullen en te ondertekenen. U kunt het formulier vervolgens scannen/fotograferen en mailen naar [email protected] of inleveren bij de trainingscoördinator op de club.

Let op! Inschrijfformulieren van kinderen/junioren kunnen uitsluitend door de ouders/verzorgers worden ingeleverd bij de trainingscoördinator op de club.


Kan ik meedoen aan een proeftraining?

JA, dat kan! Om eerst kennis te maken met de hockeysport of HC Feijenoord, hoef je niet meteen lid te worden. Neem contact op met de trainingscoordinator (Jeugd), of clubmanager. Je kunt natuurlijk ook een keer langskomen.


Hockey voor junioren en jeugd

Kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar kunnen juniorlid of jeugdlid worden. De teams trainen 2 keer per week en spelen op zaterdagen in de KNHB-competitie. Voor nieuwe leden zijn er 2 instroommomenten waarop men lid kan worden van de vaste competitieteams, namelijk in september en januari. Neem hiervoor contact op met de trainingscoordinator. Trainingslid kan altijd direct; dan train je 2 keer per week en speel je geen competitie.

Hockey voor senioren

Iedereen vanaf 18 jaar kan lid worden van een seniorenteam. Er is ruimte voor volledig nieuwe teams dus deel je enthousiasme voor HC Feijenoord met je vrienden. De seniorenteams spelen wedstrijden op zondag.

Trimhockey voor volwassenen

HC Feijenoord biedt trimhockey aan voor volwassenen tussen de 21 en 88 jaar. Trimhockey is een leuke manier om (weer) kennis te maken met de hockeysport. De training is geschikt voor iedereen, van beginner tot veteraan. De trimhockeyers trainen elke dinsdagavond. Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een regio competitie op maandagavond, voor deze competitie geldt een minimum leeftijd van 30 jaar.

Trimhockey HC Feijenoord op Facebook.


Contributie seizoen 2018/2019

De contributietarieven voor seizoen 2018/2019 zijn goedgekeurd door de ALV en daarmee vastgesteld ter vergadering d.d. 28 juni 2018.

Binnenkort verschijnen de nieuwe tarieven hier.


Het is mogelijk de contributie in 3 termijnen te betalen; u dient dit op het inschrijfformulier aan te geven. Meer informatie over de betalingsverplichting van onze leden vindt u in het huishoudelijke reglement.

De hoogte van de contributie wordt bepaald aan de hand van het moment van inschrijving:

  • juni t/m september: 100% van het contributiebedrag
  • oktober t/m januari: 67% van het contributiebedrag
  • februari t/m mei: 33% van het contributiebedrag

Heeft u problemen met het betalen van de contributie? Neem dan contact op met [email protected] zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

Jeugdsportfonds

HC Feijenoord vindt net als het Jeugdsportfonds, dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Als uw financiële middelen ontoereikend zijn, kan het Jeugdsportfonds misschien uitkomst bieden. Met onze trainingscoördinator kunt u de mogelijkheden die het Jeugdsportfonds biedt bespreken.

Lidmaatschap beëindigen?

Beëindiging van het lidmaatschap geschiedt door het versturen van een schriftelijke afmelding*) uiterlijk op 1 mei, voorafgaande aan het eerste seizoen dat men niet meer meespeelt, aan de ledenadministratie (bij voorkeur per e-mail: [email protected]). Er wordt een bevestiging van de opzegging verstuurd; geen bevestiging betekent dat er geen opzegging is ontvangen.

Tussentijds opzeggen

Tussentijds opzeggen doe je ook bij de Ledenadministratie. Echter, Hockeyclub Feijenoord is een hockeyclub met leden en geen sportschool met klanten. In financieel opzicht is iedereen lid per seizoen voor één bedrag, of je nou veel speelt of weinig.

Tussentijdse opzegging of tijdelijk niet kunnen spelen (bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, zwangerschap, blessures, stages, etc.) geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van de contributie.

*) Wij stellen het bijzonder op prijs als u ons kunt laten weten waarom u besloten hebt om het lidmaatschap te beëindigen. De reden kan simpel zijn, bijvoorbeeld een verhuizing. Ligt het op een ander vlak, dan kunnen wij er met het oog op de toekomst wellicht nog iets van leren. Alvast hartelijk dank.

Wijziging gegevens

Verhuizingen, wijzigingen in naam, e-mailadres(sen) en/of telefoonnummers a.u.b. per direct doorgeven via [email protected]


 

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865