Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

headerbeeld website hc feijenooord familietoernooi2019.jpg

Mogelijkheden sponsoring HC Feijenoord


Voor vragen en/of meer informatie, neem contact op met [email protected] (Petra de Koning, 06 28229608).

Kleding aanschaffen?
Het staat leden/teams in principe vrij om de uitvoering van goedgekeurde textielbedrukking uit te besteden. HC Feijenoord heeft voor textielbedrukking een fijne samenwerking met GoalieGoods in Ridderkerk. 

GoalieGoods beschikt over de juiste logo’s en mag als enige de logo's drukken.

Omdat de wensen voor de bedrukking per team verschillen, kan je zelf contact opnemen met GoalieGoods om de wensen te bespreken en een offerte op te vragen:

www.goaliegoods.com |[email protected]| mobiel 06 42150204

Let op: is er sprake van sponsoring, dan gelden onderstaande regels!

Teamsponsoring

Ieder seizoen bieden ouders, teamleden en andere betrokkenen aan om een trainingspak, vest, sporttas o.i.d. aan te schaffen voor een team. Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor het team, echter het is ook belangrijk dat de club hier beter van wordt en dat er eenduidigheid komt in de uitstraling.

HC Feijenoord heeft een aantal regels gekoppeld aan de teamsponsoring, deze regels zijn bedoeld om de presentatie van de teams zo goed mogelijk te maken. De club wil herkenbare en mooie kledingstukken voor haar leden, gemak en betaalbaarheid voor de teamsponsors en tegelijkertijd de belangen van onze clubsponsors optimaal en eerlijk dienen. Om duidelijkheid en uniformiteit te krijgen, geldt een aantal spelregels voor teamsponsoring:

Spelregels teamsponsoring
1. Alle kleding die door teams voor, tijdens of na de wedstrijd wordt gedragen, waarop uitingen van derden anders dan reguliere uitingen van de fabrikant staan, wordt beschouwd als gesponsorde kleding en vallen onder deze spelregels. Uitsluitend na schriftelijke toestemming van de sponsorcommissie mogen teams voor, tijdens of na wedstrijden kleding dragen waarop reclame-uitingen van de sponsor(en) zijn aangebracht. Het betreft de periode van twee uur voor de wedstrijd tot een uur na de wedstrijd.

2. Teamsponsoring van kleding, voorzien van merk-of bedrijfslogo's, is alleen mogelijk indien de sponsor ook een sponsorbijdrage afdraagt aan de vereniging. Deze bijkomende kosten voor teamsponsoring zijn voor een sponsor € 250,- per team per seizoen voor commerciële uitingen op alle artikelen m.u.v. het wedstrijdshirt. Deze bijdrage wordt door HC Feijenoord verwerkt als sponsorbijdrage. Op het wedstrijdshirt is bedrukking alleen mogelijk op de voorzijde. Voor sponsoring van het wedstrijdshirt geldt een andere clubafdracht. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie.

3. Teamsponsoring is alleen mogelijk met artikelen van GoalieGoods. Er zijn vaste regels voor kleurgebruik, plaatsing en formaat van de bedrukking (logo, naam en evt. rugnummers). De opdruk geschiedt in één kleur: witte opdruk op de kledingstukken. Het gebruik van naam en logo van de club is alleen toegestaan op artikelen gekocht bij GoalieGoods.

4. Spelers en begeleiding van de teams, die van kleding worden voorzien door de club, verplichten zich tijdens alle wedstrijden en sportmanifestaties van of gerelateerd aan HC Feijenoord steeds uitsluitend gebruik te maken van de door de club vastgestelde en verschafte kleding en artikelen waarvoor HC Feijenoord tegenover sponsoren verplichtingen is aangegaan. Deze verplichting geldt tevens voor daarmee samenhangende fotosessies, interviews, huldigingen etc.

5. Teamsponsoren die wedstrijdkleding sponsoren (A) dienen zich te houden aan het KNHB reglement "reclame op wedstrijdtenue", inhoudend:Artikel 7.7. Regeling 'reclame op wedstrijdtenue' 1. Het toegestane aantal reclame-uitingen voor spelers/speelsters is ten hoogste zeven en mogen op de volgende kledingstukken als volgt worden aangebracht: • Voorzijde shirt/blouse - één uiting niet groter dan 350 cm2; • Achterzijde shirt/blouse - één uiting niet groter dan 200 cm2; • Mouw van shirt/blouse - één uiting niet groter dan 80 cm2 op elke mouw; • Voorzijde van de broek/rok - één uiting niet groter zijn dan 80 cm2 op voorzijde (linkerzijde van de broek/rok); • Achterzijde broek/rok onder de tailleband - één uiting niet groter dan 100 cm2; • Voorzijde shirt/blouse op de kraag - een uiting aan een kant niet groter dan 40 cm2. Bovenstaande regels gelden voor alle teams.

6. De sponsoruiting mag niet strijdig zijn met de belangen van de hoofdsponsor, sponsoren en partners van HC Feijenoord, tenzij uit overleg met de sponsorcommissie blijkt dat daartegen geen bezwaar bestaat. Deze check op strijdigheid met de belangen van bestaande sponsoren is een van de redenen waarom teamsponsoring nooit mag plaatsvinden zonder toestemming van de sponsorcommissie. Het ontwerp van de kleding dient vooraf te worden goedgekeurd door de sponsorcommissie.


7. Tijdens wedstrijden moet er eenheid van tenue zijn. De wedstrijdtenues moeten voldoen aan de eisen zoals gesteld in artikel 7.7 van het reglement van de KNHB. Alle wedstrijdtenues moeten zijn voorzien van het HC Feijenoord-logo, in de originele kleuren.

8.Indien leden/teams zich niet houden aan dit sponsorreglement zullen zij hierop door de sponsorcommissie en/of het bestuur worden aangesproken. Zo nodig zullen passende maatregelen worden genomen! Regels worden van tevoren met de teams goed doorgenomen.

9. In die gevallen waarin teams door derden worden gesponsord, anders dan in kleding, en daar van de teams/spelers tegenprestaties worden verlangd, is overleg met en toestemming van de sponsorcommissie vereist.

10.In geval van onduidelijkheid over dit reglement, de uitleg, de uitgangspunten of consequenties ervan treedt de sponsorcommissie in overleg met het bestuur van HC Feijenoord. Dit reglement kan, indien daartoe aanleiding is, door het bestuur van HC Feijenoord worden aangepast, bijvoorbeeld bij wijziging van het bondsreglement.

 

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865