Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Inschrijfformulier HC Feijenoord

Leuk dat je je wilt inschrijven bij HC Feijenoord!

Let op! Je mag 3x proeftrainen om te kijken of je lid wil worden bij HC Feijenoord. Het inschrijfformulier vul je pas in zodra je zeker weet dat je lid wilt worden. Met het digitaal verzenden van het formulier schrijf je definitief in en ben je lid en dus ook verplicht contributie te betalen.

Voor meer informatie over een proeftraining, mail of bel dan naar:

Verder onderschrijf je met je inschrijving het volgende:

Bij HCF vinden we sportiviteit, wederzijds respect en gezelligheid belangrijk. De vereniging draait dankzij de inzet van vrijwilligers; zonder deze inzet kan HCF niet bestaan. HCF is er voor iedereen en we verwachten dan ook dat iedereen een steentje bijdraagt. 
Je kunt je via het inschrijfformulier ook als vrijwilliger aanmelden; je wordt dan niet lid en betaalt geen contributie. In het opmerkingenveld kun je aangeven waar je interesses liggen. Voor meer informatie: [email protected].

HCF kent geen ledenstop. Wel kan het zijn dat tijdens een lopende competitie niet direct aan wedstrijden kan worden deelgenomen. In dat geval word je als trainingslid gezien en zal de contributie daarop worden aangepast.

Degene die zich inschrijft dient aan te geven bekend te zijn met onze voorwaarden en reglementen. Deze zijn hier te vinden.

Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien de inschrijver jonger is dan 18 jaar, ontvangen wij ook graag telefoonnummer en e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s). Inschrijfformulieren zonder deze laatste gegevens worden niet in behandeling genomen.

Na het invullen van het formulier klik je op 'volgende stap'. Het formulier kan dan gecontroleerd worden. Als het formulier correct is ingevuld, klik je op 'bevestigen'. Je ontvangt dan je ingevulde inschrijfformulier per mail van de ledenadministratie; dit is een automatisch proces. 

Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan contact op met onze trainingscoördinator of stuur een mailtje naar [email protected]

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Voor jeugdleden
   
   
   
Financieel
   
 
   
 
   
Soort lidmaatschap
  Bij twijfel over het SSV lidmaatschap, kijk dan op de website onder het kopje "onze club, maatschappelijke activiteiten".

 
   
Overige informatie
   
   
   
 
   
 
Vrijwilligers
  HC Feijenoord draait dankzij de inzet van vrijwilligers; zonder deze inzet kan HCF niet bestaan. HCF is er voor iedereen en we verwachten dan ook dat iedereen een steentje bijdraagt, ook van de ouders van onze jeugdleden. 

 
   
   
Diploma's
  HCF zou graag vernemen of je of (één van de) ouder(s)/verzorger(s) beschikt over bepaalde voor HCF relevante diploma's of certificaten.

 
   
   
   
Bevestiging
   
   
   
Akkoord inschrijving
  Hierbij bevestig ik deze inschrijving en ga ik akkoord met de toekomstige contributie en, indien hierboven aangegeven, de automatische incasso. Tevens geef ik HCF toestemming om bovenstaande persoonsgegevens en de gegevens die gedurende het lidmaatschap over mij/mijn kind door HCF worden verzameld, te beheren en bewaren conform wettelijk gestelde richtlijnen.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.