Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Bestuur HC Feijenoord verwelkomt nieuwe leden

Nieuws afbeelding 7-7

Gisteravond 6 juli 2020 werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van HC Feijenoord gehouden. Na de heropening van het clubhuis op 1 juli kon dit gelukkig gewoon in ons vertrouwde clubhuis, in plaats van virtueel. 

Tijdens de ALV nam Petra Deelen officieel afscheid als secretaris. Na 5 jaar bestuurslid te zijn geweest heeft zij besloten te stoppen met deze functie. Petra blijft wel lid van HC Feijenoord en heeft aangegeven zich komend jaar te willen blijven inzetten voor de maatschappelijke projecten van de club. Als nieuwe secretaris is tijdens de ALV Esther van der Hoeven aangesteld. Esther speelt in Dames 1 en geeft training aan diverse jeugdteams.

Daarnaast stelde het bestuur een uitbreiding van het aantal bestuursleden voor van 5 naar 7. Reden voor de uitbreiding is dat het besturen van een vereniging veel (vrijwillige) tijd en aandacht vraagt. Iets waar we allen graag meer van zouden hebben. Door het opdelen van taken hoopt het bestuur niet alleen de functies an sich te verlichten, maar ook meer aandacht te kunnen hebben voor onderwerpen waar we nu niet of onvoldoende aan toe komen. Voor één van de twee bijkomende functies is Chaimae Fadis aangesteld. Chaimae is al sinds haar 14e lid van Feijenoord en speelt momenteel in Dames 2. Binnen het bestuur zal zij zich met name bezig gaan houden met de communicatie.

Michiel van Kruiningen is na zijn eerste termijn als penningmeester herkozen.

Vacature
Voor de zevende bestuursfunctie is momenteel een vacature. Dit bestuurslid zal zich met name gaan bezighouden met de portefeuille ‘binnendaks’ en o.a. de barcommissie, kookcommissie, feest- en evenementencommissie aansturen. Wil jij graag een steentje bijdragen aan een maatschappelijk en sportief doel? Heb je organisatietalent en weet je van aanpakken? Ervaring met horeca en/of catering? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk de volledige vacature hier en neem contact op!

Het bestuur is erg blij met de aanstelling van Esther en Chaimae. Hiermee vindt er een verjonging in het bestuur plaats en vormt het bestuur een goede afspiegeling van onze vereniging.

 

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865