Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Corona Update 1-10-2020

Nieuws afbeelding 1-10
Conform het nieuwe coronabeleid sluit HC Feijenoord tot nader order haar clubhuis. 

Volgens het coronabeleid geldt voor samenkomsten een maximum van 40 personen voor buitenactiviteiten. Sportverenigingen hebben echter een uitzonderingspositie. In teamverband kan zodoende wel gewoon worden gesport. Onze hockeysportactiviteiten als wedstrijden en trainingen blijven dan ook zoveel mogelijk doorgaan.

Conform het nieuwe coronabeleid zijn toeschouwers bij sportactiviteiten niet toegestaan. Wel zijn personen die een functie vervullen (bv. Coach, trainer, scheidsrechter, corona coördinator, bestuurslid) welkom. 

Ouders van jonge kinderen kunnen hen bij trainingen en thuiswedstrijden afzetten bij het veld/hun trainer/coach, maar kunnen de training/wedstrijd niet zelf bijwonen. Niet langs het veld en niet in het clubhuis. Ouders worden geacht het sportcomplex zo snel mogelijk weer te verlaten. Ook wordt u geacht niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training, verzameltijd bij wedstrijd aanwezig te zijn. 

Voor iedere training of wedstrijd vindt een mondelinge gezondheidscheck plaats.

Eenieder die het gebouw betreedt (kleedkamers, materiaalhok, toilet) krijgt het dringende advies een mondkapje te dragen. 

Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

We adviseren bij uitwedstrijden zo min mogelijk maar maximaal 6 teambegeleiders (coach, chauffeurs) mee te nemen. Zij vallen niet onder toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Ook handhaven we het advies om bij de autorit naar de uitwedstrijd allen mondkapjes te gebruiken.

Als een team door corona of quarantaine onvoldoende spelers heeft dient dit zo spoedig mogelijk kenbaar te worden gemaakt aan de wedstrijdsecretaris. Hij/zij zoekt in overleg met de andere club een alternatief.  

Ophalen nieuwe tenues: wie deze week een tenue heeft besteld bij Klupp kan dat woensdag tussen 16 en 18:30 ophalen bij het materiaalhok onder het clubhuis. Wie nog tenues gaat bestellen adviseren we om de spullen thuis te laten bezorgen tegen €3,95 bezorgkosten. 

Geadviseerd wordt om vergaderactiviteiten waar mogelijk online te laten plaatsvinden.

Uiteraard blijven de reguliere richtlijnen staan: blijf thuis bij klachten en laat je testen; pas hygiëne toe; houd 1,5 meter afstand; vermijd drukte. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Vincent, trainingscoordinator (06-46272452) of Marcel, voorzitter (06-53712693)

Met sportieve groet,
Het bestuur
 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam