Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Sponsor spotlight: Mondzorg Dudokplein

Nieuws afbeelding 10-2

HCF Sponsor Spotlights interviewt periodiek (hoofd)sponsoren over allerhande (ir)relevante zaken, zoals "Hoe sportief bent u zelf?”, "Bent u zelf een echte Feijenoorder?”, "waar was u op 10-10-’10?” en "Waar ziet u uw bedrijf over tien jaar?”.

 

Deze keer spreekt HCFSS met Jones Hioe, tandarts bij Mondzorg Dudokplein.

Hallo Jones, het is bijna januari dus we vallen gelijk met de deur in huis: heb je goede voornemens voor dit jaar, zakelijk of privé? 

Het voornemen voor dit jaar is, dat we allemaal gezond blijven en een positieve instelling blijven houden voor wat betreft de corona-situatie waar we allemaal in leven. Dat het ondanks alle restricties toch een gezond en sportief jaar mag zijn. Voor Mondzorg Dudokplein betekent dat, dat we ons optimaal kunnen blijven inzetten voor onze patiënten.

 

Dat lijkt me inderdaad een goed voornemen! Waarom zijn jullie sponsor geworden van HC Feijenoord?

Zoals jullie wellicht weten is één van jullie Heren-1 spelers tandarts, namelijk Mike van Joost. Hij heeft sinds vorig jaar het team van Mondzorg Dudokplein versterkt. En omdat wij sinds 2006 op de Kop van Zuid gevestigd zijn hebben wij een sterke binding met het gebied Rotterdam-Zuid.

 

Op de website van de praktijk Mondzorg Dudokplein beschrijven jullie de persoonlijke manier van werken. Is het voor jou daarom ook belangrijk een persoonlijke connectie te hebben met de gesponsorde bedrijven? En hoe is jouw connectie met HC Feijenoord?

Ik denk dat het altijd goed is om een persoonlijke connectie te hebben met het bedrijf die je middels sponsoring ondersteunt. Ik kijk daarom ook uit om jullie beter te leren kennen in de nabije toekomst als de corona-situatie het toelaat. Ik ken HC Feijenoord al lang, maar sinds ik weet dat mijn collega tandarts bij Heren-1 speelt van HC Feijenoord, is het "balletje” letterlijk gaan rollen.

 

Hockey is een gevaarlijke sport en dat balletje kan soms hard rollen. Heb jij als tandarts suggesties voor andere manieren om tanden te beschermen behalve een bitje?

Sowieso mag je je bitje nooit vergeten in te doen! Het is ook erg belangrijk dat je bitje goed past, en bijvoorbeeld niet te groot is. Het bitje moet ook van het juiste materiaal gemaakt zijn. Een te groot of loszittend bitje vangt de klap niet goed op. Een materiaal dat de klap niet goed kan absorberen, geeft onvoldoende bescherming. Laat je bitje bij twijfel controleren bij je tandarts of kom gerust een keertje bij ons langs. Verder is het ook belangrijk om na het nuttigen van bijvoorbeeld een fruit-hapje, tijdens de pauze van 1e naar 2e helft, je mond eerst goed te spoelen met water, vóórdat je je bitje weer indoet. Dit voorkomt erosie van het glazuur door de fruitzuren.

 

Goede tips, hopelijk komen veel spelers langs om hun bitje te laten controleren zodra dit weer kan! HCF bestaat dit jaar 10 jaar - wat we uiteraard gaan vieren zodra het weer kan -, weet je nog wat jij deed op 10 oktober 2010? En in het verlengde daarvan, waar zou jij HCF over 10 jaar willen zien?

In 2010 was ik 5 jaar tandarts, dan denk ik nu anno 2021, wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop voor HCF en alle hockey spelers en speelsters, dat ze over 10 jaar nog steeds zo veel plezier en lol hebben in deze dynamische sport, en het liefst zonder schade aan het gebit. Voor HCF hoop ik dat de club steeds meer mag groeien en zo de positieve bijdrage kan blijven leveren aan het gebied Rotterdam-Zuid.

 

Nog een laatste vraag: Welke vraag zou jij aan de volgende "Sponsor Spotlight"-sponsor willen stellen?

Wat zouden wij samen, als sponsoren, kunnen betekenen voor HCF om gestelde doelen te bereiken?

 

Hartelijk dank Jones voor dit leuke interview, heel veel succes bij en met Mondzorg Dudokplein.

 

Website: www.mondzorgdudokplein.nl

 

Facebook: https://www.facebook.com/mondzorgdudokplein

 

Instagram: https://instagram.com/mondzorgdudokplein?igshid=1pvq35wne7wio


 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam