Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Corona Update 26-02-2021

Nieuws afbeelding 26-2
Aan alle leden…

Afgelopen dinsdag maakte het kabinet bekend dat er versoepelingen komen voor teamsporten voor leden tot en met 26 jaar vanaf woensdag 3 maart. Als bestuur van HC Feijenoord zijn we natuurlijk blij dat we onze (jong)senioren weer meer ruimte kunnen bieden!

We zijn op dit moment bezig met een planning zodat alle senioren in elk geval een avond kunnen trainen. Volgens de versoepelingen hebben de jonge senioren (t/m 26 jaar) daarbij meer mogelijkheden dan de oudere. Het is natuurlijk nog niet zoals we echt zouden willen hockeyen, maar voorlopig kan iedereen vanaf komende week tenminste weer het veld op! Wanneer de planning definitief is, horen jullie dat van ons.  

We gaan uit van de eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot de restricties rondom corona. Ook wij vinden dat vervelend, maar we zeggen wel: hou je eraan, op overtredingen staan sancties.  
Als bestuur begrijpen we dat het moeilijk is om niet te kunnen trainen zoals we allemaal zouden willen. Toch willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor hun geduld. 

Het bestuur
 

Hoofdsponsoren

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam