Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Sponsor spotlight: De Makelaars Rotterdam

Nieuws afbeelding 7-5

HCF Sponsor Spotlight interviewt periodiek (hoofd)sponsoren over allerhande (ir)relevante zaken, zoals "Hoe sportief bent u zelf?”, "Bent u zelf een echte Feijenoorder?”, "waar was u op 10-10-’10?” en "Waar ziet u uw bedrijf over tien jaar?”. 

Deze keer spreekt HCFSS met Niels Baars, makelaar en taxateur bij De Makelaars Rotterdam. Niels is met zijn bedrijf al ruim 4 jaar aan de club verbonden als sponsor. Waarvoor dank! Niels, makelaar zijn in deze woningmarkt, dat moet toch een ‘makkie’ zijn, of heb ik dat mis? 

Qua verkoop is dat zeker het geval, er is enorm veel vraag dus woningen worden snel verkocht. De sport is nu juist om woningen in verkoop te krijgen.  

 

Nu tijdens Corona, vertrekken mensen al massaal uit de stad, op zoek naar rust en ruimte buiten Rotterdam?

Zo hier en daar kom je dat wel tegen, maar ik denk wel dat het voor veel mensen bijna ‘Hip’ is om te zeggen dat ze de stad de rug toekeren door Corona. Terwijl deze beweging in veel gevallen een altijd al aanwezig plan of beeld is van hoe je op enig moment wil wonen als bijvoorbeeld de gezinssamenstelling verandert. Maar de beweging is er, dat is zeker. In ieder geval blijft Rotterdam onverminderd populair als woonplaats en zorgt deze beweging niet voor een groter aanbod of kleinere vraag. De stad maakt een enorme groei in kwaliteit door op gebied van leefmilieu en voorzieningen. Neem de ontwikkelingen in Rotterdam zuid alleen al. Gestart met de kop van Zuid vanaf medio jaren ’90 tot aan Katendrecht nu en Feyenoord City en Hart van Zuid straks. 

 

Waarom zou men eigenlijk niet zelf zonder makelaar een huis kopen danwel verkopen, dat scheelt toch kosten?

Dat scheelt kosten, zeker. Maar onder aan de streep levert het inhuren van onze dienst in de meeste gevallen ook meer op. Bij verkoop via een makelaar brengt je huis gemiddeld meer op en bij aankoop met behulp van een makelaar is je slagingskans enorm veel groter en je aankoopsom goed getoetst aan de realiteit. Per saldo is het eindresultaat in veruit de meeste gevallen dus positief.

 

Wat is het duurste huis dat je ooit verkocht hebt? En verkoop je ook woningen bij ons ‘op Zuid’?

Duurste huis is een Penthouse aan zee in het project Nieuw Kijkduin geweest; € 2.950.000,-. 

Met enige regelmaat verkopen we, of kopen we woningen aan in Rotterdam Zuid. Ik taxeer er ook regelmatig. Maar wat mij betreft te weinig want ik kom er graag. Mijn moeder is geboren en getogen op de Dordtselaan, ik heb al 16 jaar vaste plekken bij Feyenoord (kom er al 43 jaar) en ik heb ook veel vrienden in Rotterdam Zuid wonen. Ik kom er dus veel en graag.

 

Goed zo, je bent een echte Feij(y)enoorder! Daar houden we van, hier Op Zuid. HCF bestaat dit jaar 10 jaar – dat vieren we hopelijk komend seizoen (kom je ook?) -, weet je nog wat jij deed op 10 oktober 2010? En in het verlengde daarvan, waar zou jij HCF over 10 jaar willen zien?

Mooie datum zeg ! Wat ik die dag deed weet ik niet meer, anders dan dat het voor ons kantoor roerige tijden waren. Wij zijn medio 2010 gestart dus onzekerheid troef toen. Maar jullie weten het als geen ander: als je gestart bent in 2010 overkom je veel. 

HCF moet over 10 jaar nog steeds een florerende club zijn met eerste elftallen die uitkomen in de hogere klassen. In mijn optiek de basis voor het aanblijven van talentvolle jeugdspelers.

 

Eens, talent trekt ook weer nieuwe leden aan. OK Niels, nog een laatste vraag: Welke vraag zou jij aan de volgende "Sponsor Spotlight"-sponsor willen stellen?

Zijn er nog kansen voor sponsoren doordat HCF deel uitmaakt van de omnisportvereniging Feijenoord ?

 

Goede vraag, momenteel maakt HCF daar (nog) geen deel van uit. Maar zeg nooit, Nooit.

Hartelijk dank voor dit prettige interview, heel veel success bij en met De Makelaars Rotterdam.

 

Website: https://www.demakelaars.nu/kantoor-rotterdam/

 

 

HoofdsponsorenAgenda

Nog geen agenda punten.


Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam