Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

headerclubhuis2018.jpg

HC Feijenoord zet eerste stap naar Multisportclub FeYenoord

Nieuws afbeelding 11-5 Het is inmiddels landelijk nieuws. Hockeyclub Feijenoord wil samen met TPP (zaalvoetbal), Rotterdam Basketbal en HARO / Snelwiek (handbal) in de toekomst de activiteiten samenvoegen onder de naam Feyenoord. "We denken dat we door het bundelen van onze krachten met deze partners, onze verenigingsdoelstellingen nog beter kunnen uitvoeren.", aldus Marcel Dela Haije, voorzitter van HC Feijenoord. Het bestuur van HC feijenoord tekent vandaag een intentieverklaring waarin dat voornemen wordt vastgelegd. Deze intentieverklaring is een eerste stap naar een Multisportclub Feyenoord.Zie ook het nieuwsbericht op NOS.nl

[Voetbalclub] Feyenoord gaat in de toekomst verder als multisportclub. Vier sportclubs uit Rotterdam-Zuid gaan mogelijk verder onder de naam Feyenoord. Bestuurders van Forward Lease Rotterdam Basketbal, handbalvereniging HARO/Snelwiek, Hockeyclub Feijenoord en zaalvoetbalvereniging TPP Rotterdam hebben een intentieovereenkomst getekend met de voetbalclub om te komen tot een multisportclub.Feyenoord geeft de vier clubs voorlopig een licentie van één seizoen voor het gebruik van naam en logo. Dat houdt vooralsnog in dat Feyenoord voor haar maatschappelijke activiteiten naast voetbal vanaf 1 juli ook de vier andere sporten zal inzetten.'Meer dan alleen een voetbalclub'"Deze club is veel meer dan alleen een voetbalclub. De samenwerking die wij vandaag zijn aangegaan om van Feyenoord een multisportclub te maken, is daar het levende bewijs van", aldus algemeen directeur Jan de Jong."We zijn al jarenlang actief in Rotterdam-Zuid met onze maatschappelijke programma's en we merken wat voor impact en kracht het Feyenoord-logo heeft op jongeren."


vrijdag 11-05-18 12:41
INTENTIEVERKLARING MULTISPORTCLUB FEYENOORD ONDERTEKEND

Feyenoord heeft een grote stap gezet naar de oprichting van multisportclub Feyenoord. Bestuurders van Forward Lease Rotterdam Basketbal, handbalvereniging HARO/Snelwiek, Hockeyclub Feijenoord en zaalvoetbalvereniging TPP Rotterdam tekenden vrijdagmiddag 11 mei een intentieverklaring die per 1 juli 2018 in zal gaan.Middels het ondertekenen van deze intentieverklaring verenigen de clubs zich in multisportclub Feyenoord ‘in oprichting’. 

Feyenoord geeft de vier clubs een licentie van één seizoen voor het gebruik van naam en logo. In eerste instantie committeren zij zich aan het sociaal-maatschappelijk beleid dat onder de naam van Feyenoord met ingang van het seizoen 2018-2019 zal worden uitgevoerd.Dat houdt in dat Feyenoord voor haar maatschappelijke activiteiten naast voetbal vanaf 1 juli 2018 ook de vier andere sporten in zal zetten. Het uiteindelijke doel is dat multisportclub Feyenoord zich naast de maatschappelijke activiteiten op drie andere pijlers gaat richten: het bedrijven van topsport, talentontwikkeling en het bevorderen van deelname aan breedtesport in Rotterdam-Zuid.

Algemeen directeur Jan de Jong is verheugd over de eerste formele stap op weg naar multisportclub Feyenoord: ‘Deze club is veel meer dan alleen een voetbalclub. De samenwerking die wij vandaag zijn aangegaan om van Feyenoord een multisportclub te maken, is daar het levende bewijs van. We zijn al jarenlang actief in Rotterdam-Zuid met onze maatschappelijke programma’s en we merken wat voor impact en kracht het Feyenoord-logo heeft op jongeren. Door dat logo over meerdere sportverenigingen uit te rollen, zorgen we ervoor dat Feyenoord nog toegankelijker wordt voor inwoners van Rotterdam-Zuid. Niet door alleen naar sport te kijken, maar juist ook door er zelf aan mee te doen.’
 

HC Feijenoord in beeld

Hoofdsponsoren

Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

IBAN: NL62RABO0119110865