Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Vacatures

HC Feijenoord kan niet zonder haar vrijwilligers die actief zijn in het bestuur, de commissies of voor onze teams. Openstaande vacatures vind je op deze pagina. Wil je een bijdrage leveren aan een van onze commissies, maar kun je op deze pagina geen vacature vinden? Meld je dan bij de betreffende commissie.


Communicatiecommissie
HC Feijenoord communiceert natuurlijk op vele manieren met mensen binnen en buiten de club. De communicatiecommissie verzorgt een paar keer per jaar een Feijenoord Feijten (onze clubkrant) en een digitale nieuwsbrief. Natuurlijk houden wij ook de website en de sociale media bij. Heb je tips of goede ideeën, mail dan naar [email protected]

Klik hier voor de vacature van de communicatiecommissie.

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie organiseert onder andere: briljante feestjes, toernooien, clinics, etc. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het jeugdbeleid en zorgen we dat de teams tijdig zijn geïnformeerd over allerlei hockeyzaken. De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, jeugdcoördinatoren, een bestuurslid én actief meedenkende ouders.

Klik hier voor de vacature van de jeugdcommissie.


Kookcommissie
Gezellig samen eten in het clubhuis, ook dat is HCF!  De kookcommissie verzorgt de wekelijkse hockeyhap op de vrijdagavond: een verse, gezonde en lekkere daghap voor een vriendelijke prijs. Denk daarbij aan nasi goreng, hutspot, pasta met tomatensaus, Hongaarse goulash, couscous, Caribische kip enz enz... 


Medische commissie
De medische commissie van Hockeyclub Feijenoord houdt zich bezig met alle medische zaken in relatie tot de hockeysport. 
De medische commissie is tevens de schakel tussen de KNHB en onze club, daar waar het gaat over medische onderwerpen, zoals blessurepreventie, scholing coaches en trainers, veiligheid in en op het veld, het checken van de EHBO koffer, het aanmeten van bitjes etc.

De medische commissie heeft op dit moment geen vacature. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust alsnog contact op. Je hulp en/of ideeën zijn welkom!

Scheidsrechterscommissie
Scheidsrechters zijn voor HC Feijenoord erg belangrijk. Elke wedstrijd die gespeeld wordt, verdient een goede arbitrage, gefloten door scheidsrechters die zich onafhankelijk opstellen en kennis hebben van de spelregels. De scheidsrechterscommissie zorgt er onder andere voor dat er scheidsrechters worden opgeleid en begeleid en deelt scheidsrechters in op wedstrijden. 

Klik hier voor de vacature van de scheidsrechterscommissie.

Sponsorcommissie
Sponsorgelden zijn samen met contributies en horeca de belangrijkste bronnen van inkomsten voor HC Feijenoord. Sponsoren maken het mede mogelijk dat wij de gezellige, toegankelijke en inclusieve hockeyvereniging 'Op Zuid' zijn. 

Tuchtcommissie
De tuchtcommissie van hockeyclub Feijenoord zet zich in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging. 
De commissie is verantwoordelijk voor het aanspreken van hockeyleden, trainers en coaches die zich in of buiten het veld of bij een andere vereniging in strijd met de (geschreven en ongeschreven) hockeyregels hebben gedragen. Die hockeyregels volgen uit de statuten en/of reglementen van onze vereniging en van de KNHB. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld: 
  • klachten van scheidsrechters of ouders over spelers of coaches tijdens de wedstrijd;
  • ruzies tussen teamleden en misdragingen als pesten, stelen en intimideren;
  • het krijgen van rode en gele kaarten.

 

Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.