Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Lustrum 2023

Hockey Club Feijenoord bestaat 12,5 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! vieren we met een fantastisch feestweekend op 2 en 3 juni 2023! Een mooi moment om er met alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders van jeugdleden, trouwe supporters en iedereen die onze club een warm hart toedraagt een geweldig feest van te maken.
 
Zaterdag 3 juni 2023: FEEST VOOR LEDEN EN FAMILIE
Op zaterdag 3 juni vieren wij met iedereen het lustrum van HC Feijenoord! Behalve leden zijn ook ouders, grootouders, kinderen en broertjes of zusjes van harte welkom. We gaan samen genieten van sport en spel op het veld, maar ook een borrel, loterij, muziek en een heerlijke BBQ zullen niet ontbreken! De avond sluiten we af met een (16+) hockeyfeest in het clubhuis, neem dus naast je hockeyschoenen ook je dansschoenen mee.

Van zo’n feest krijg je rammelende honger. Daarom steken we de grill aan voor een smakelijke hockeyhap, met Chef Tijmen op zijn best. Laat op tijd weten of je mee eet en met hoeveel in verband met de inkopen. Heb jij je al aangemeld voor de BBQ? Al meer dan 100 andere HCF’ers wel: https://forms.gle/mhiWf6Zb281hDXy27.

Flyer voor lustrumfeest op 3 juni 2023
Vrijdag 2 juni 2023: RECEPTIE MET HOCKEYHAP VOOR OUD-LEDEN EN GENODIGDEN
Van 18.00 - 21.00 uur nodigt het bestuur oud-leden, oud-bestuursleden, sponsors, bevriende sportverenigingen en andere relaties die belangrijk zijn voor HCF uit voor een gezellig samenzijn onder genot van de bekende HCF HockeyHap.

flyer van lustrum hockeyhap op 2 juni 2023


Meer informatie volgt snel, graag tot 2 en 3 juni!
 

Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.