Hockeyclub Feijenoord

bouwen aan Zuid; een eerlijke kans voor iedereen

famtoernooi rennend meisje 10x30c.jpg schattige meisjes b.jpg schoenen 10x30b2.jpg zomerkamp 10x30b.jpeg

Sponsoring HC Feijenoord

Sinds de onvergetelijk oprichtingsdatum 10-10-'10 verbindt Hockeyclub Feijenoord kinderen, ouders en belanghebbenden uit de wijken op Rotterdam-Zuid met elkaar. Via sport, via vriendschappen, via samenwerken. Wij zijn een unieke hockeyclub, bereikbaar voor iedereen.

Sponsoropties seizoen 2020-2021

HC Feijenoord is een financieel gezonde vereniging. Omdat onze ambities steeds verder reiken, zijn we wel altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Onze droom "het realiseren van de gezelligste en sportiefste plek in de Rotterdamse samenleving voor mensen met diverse maatschappelijk en culturele achtergronden” is namelijk nooit af.

Als sponsor kunt een bijdrage leveren aan het realiseren van onze droom. Dit kan onder andere via banners langs onze velden en/of kledingsponsoring van de prestatieteams (H1, D1) en de andere teams. Voor vragen en/of meer informatie over de sponsortermijn en investering, neem contact op met [email protected].

Banners

Uw bedrijfsnaam op een banner langs onze velden? Het sponsoren van een banner is een mooie manier om de naam van uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de vele bezoekers aan sportcomplex Olympia. U kunt kiezen uit de volgende opties:
  1. 'Hij is Fijn' (silver): Eén banner langs ons hoofdveld, een ‘SponsorSpotlight’ interview op de HCF website, en vermelding op onze social media en/of in de periodieke clubkrant Feijenoord Feijten. Dit pakket kost €500,- per jaar.
  2. 'Ech wel' (gold): Twee banners langs ons hoofdveld, een ‘SponsorSpotlight’ interview op de HCF website, en vermelding op onze social media en/of in de periodieke clubkrant Feijenoord Feijten. Dit pakket kost €1.500,- per jaar.
  3. 'Geen Woorden maar Daden' (diamond): Twee banners langs ons hoofdveld, uw bedrijfsnaam of logo op een nader te bepalen plek op het HC Feijenoord thuisshirt, jaarlijks recht op twee dagdelen gebruik van ons clubhuis, een ‘SponsorSpotlight’ interview op de HCF website, en vermelding op onze social media en/of in de periodieke clubkrant Feijenoord Feijten. Dit pakket kost €5.000,- per jaar.

 

Kledingsponsoring
Zichtbaar zijn op een prominente plek, ook buiten ons eigen complex? Sponsor dan de kleding van onze teams. U hebt de keuze uit sponsoring van de prestatieteams (H1, D1) of de andere teams.

 1. Kledingsponsoring van de HCF Prestatieteams (H1, D1): Uw bedrijfsnaam of -logo op het iconische groen-witte ‘Feyenoord 1970’ Uitshirt, en/of andere kleding (uitgezonderd het Thuisshirt) door u aangeschaft voor het team bij, Klupp Sportswear (of elders, in overleg met Sponsorcommissie – indien kleding niet beschikbaar bij Klupp Sportswear).
  - Voor het Uitshirt bedraagt de bijdrage in de HCF clubkas € 1.000,- per jaar (inclusief uw banner langs ons hoofdveld).
  - Voor alle andere kleding, tassen etcetera bedraagt de bijdrage in de HCF clubkas € 500,- per jaar, per sponsor (inclusief uw banner langs ons hoofdveld).
 2. Kledingsponsoring van alle andere HCF teams: Uw bedrijfsnaam of -logo op het iconische groen-witte ‘Feyenoord 1970’ Uitshirt, en/of andere kleding (uitgezonderd het Thuisshirt) door u aangeschaft voor het team bij, Klupp Sportswear (of elders, in overleg met Sponsorcommissie – indien kleding niet beschikbaar bij Klupp Sportswear).
  - Voor het Uitshirt bedraagt de bijdrage in de HCF clubkas € 500,- per jaar (inclusief uw banner langs ons hoofdveld).
  - Voor alle andere kleding, tassen etcetera bedraagt de bijdrage in de HCF clubkas € 500,- per jaar, per sponsor (inclusief uw banner langs ons hoofdveld).

Onze club financieel ondersteunen als sponsor?
Voor aanmeldingen, vragen en/of meer informatie over de sponsoring, neem contact op met [email protected].
 

Hoofdsponsoren


 Adres

Sportcomplex Olympia
Buitendijk 100c
3078XC Rotterdam

Let op! Voor parkeren met de auto:
stel de navigatie in op Olympiaweg 350, zie ook parkeren.